Hotell VIC

Hotell Vic er et frittstående hotell uten kjedetilknytning. Det ligger midt i hjertet av byen, med kort avstand til shopping og severdigheter. Hotellet ligger nært industriområdet på Herøya og sentralt til de fleste aktiviteter som skjer rundt om i Grenland.

Hotellet har 109 rom tilrettelagt for et hyggelig opphold. Inkludert i prisen får våre gjester frokost, kaffe og ettermiddagskake samt kveldsbuffet. I tillegg har Hotell Vic en nydelig skjult hage som ligger plassert midt inni hotellets bebyggelse.

Vi har lang erfaring med å arrangere kurs og konferanser og kan ta imot grupper ifra 2-120 personer. Ønsker du mer informasjon om hvilke muligheter vi kan tilby, eventuelt bestille møterom, ta kontakt med vår arrangementbooking på:

E-post: arrangementbooking@vichotel.no eller telefon: +47 916 96 124

Hjerte for byen

På hotell Vic mener vi at godt samarbeid med kommunen og byens næringsdrivende om aktiviteter og planer er nøkkelen til vekst og byutvikling.

Vi er et businesshotell og lever av industrien i Grenland. Det er svært viktig at det finnes tilbud i byen vår som restauranter, kafeer og butikker slik at både de som bor her lenge og for kort tid vil trives og komme tilbake gang på gang.

Gjestene våre trenger en grunn til å besøke Porsgrunn og byen gir oss tilbud og muligheter. For å skape en levende by trenger vi hverandre!

Samfunnsansvar

Hotell Vic har vært miljøsertifisert via miljøfyrtårns retningslinjer siden 2005.  For å bli sertifisert må vi gjennomføre effektive og lønnsomme miljøforbedringer innen områder som arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport.

Vi gjennomfører aktsomhetsvurderinger og arbeider kontinuerlig for å fremme respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold. Dette gjør vi både ved å vurdere egen drift og ved å påvirke vår leverandørkjede.

Les mer om oss på: https://vichotel.no/