Vi har samlet en rekke større næringsaktører og gårdeiere for å være med å fremsnakke Porsgrunn – de har alle et spesielt hjerte for byen, og vi er meget glade for at så mange av disse har takket ja til denne deltagelsen. Ta kontakt hvis du ønsker å være en del av «Hjerte for byen» -gruppen!

Som medlem av hjertet for byen får du også anledning til å være med på forskjellige prosjekter som omfatter utviklingen av byen vår. Du vil også være den som i første omgang blir forespurt på mulighetene for profilering av din bedrift, på diverse arrangementer i byen.
Schanke Eiendom
Vi har som målsetting å kunne tilby næringslivet og forretningsdrivende i Grenland attraktive og effektive lokaler. Schanke Eiendom AS eier og forvalter ca. 30.000 kvm med kontorer og forretningslokaler.
R8 Property
Kan du tenke deg å bli leietaker i Powerhouse Telemark, ett av verdens mest energieffektive og spektakulære bygg?
Downtown
Down Town ligger i hjertet av Grenland i Porsgrunn. Senteret har et bredt utvalg butikker med stort utvalg til alle. Down Town er et kjøpesenter for familien; for moteløvene; for de sporty; for de voksne; for de gamle og for de unge. Ja, egentlig for alle som bor i regionen.
Funnemark
Funnemark har vært bilforhandler siden 1914 og har 7 komplette bilanlegg i Telemark, Vestfold og Buskerud. Vi har salgshaller for nye og brukte biler, store moderne verksteder som utfører service og skadereparasjoner, ruteskift og PKK kontroll.
Bratsberg Gruppen
Eiendomskonsernet Bratsberg utvikler, leier ut og forvalter næringseiendom i Sørøst-Norge. I Grenland er Bratsberg markedsledende på utleie av næringseiendom med ca. 280 leietakere, i tillegg til å eie og forvalte 110 000 kvadratmeter.
Comfort Hotel Porsgrunn
Åpningen av Comfort Hotel Porsgrunn betyr at byen får et splitter nytt hotell med 134 trendy rom over 8 etasjer, treningsrom med panoramautsikt og en Barception*. I tillegg er hotellet utstyrt med flere konferanserom, hvorav et av dem har takveranda med en fantastisk utsikt over byen.
Hotell VIC
Hotell Vic er et frittstående hotell uten kjedetilknytning. Det ligger midt i hjertet av byen, med kort avstand til shopping og severdigheter. Hotellet ligger nært industriområdet på Herøya med sine mange store selskaper, og er sentralt beliggende i forhold til de fleste aktiviteter som skjer rundt om i Grenland.
Skagerak Energi
Skagerak Energi er et av landets ledende energikonsern. Skagerak produserer og distribuerer strøm og fjernvarme fra fornybare kilder, et viktig bidrag i det grønne skiftet. Med satsing på digitalisering og nye fleksible arbeidsformer jobber Skagerak for innovasjon og ny forretningsvirksomhet.
Varden
Varden gir deg lokale nyheter fra Telemark, hele døgnet rundt. Politikk, næringsliv, skole, sport og kultur. Alt som skjer i nærområdet er viktig for oss å formidle ut til deg som leser. Vardens hovedkontor ligger i Skien, og inngår i mediekonsernet Polaris Media Sør.
Coop
Extra er en av butikkjedene eid av samvirkeforetaket Coop Norge, og er Coops første felles nordiske kjede.
PBBL
Porsgrunn Bamble Borgestad Boligbyggelag er et moderne boligbyggelag som løpende gir sine medlemmer tilbud om attraktive boligprosjekter i Telemark.
DNB
DNB Bank ASA er lokalisert både i Porsgrunn og i Skien. Vi er opptatt av å skape gode kundeopplevelser gjennom økonomisk rådgivning og tilbud om finansierings- og spareprodukter for privatpersoner og næringsliv.
Radio Grenland
Radio Grenland sender live over hele Grenland og Midt-Telemark hver eneste dag, og gir deg alt du trenger av lokale nyheter, sport, vær, trafikk og reportasjer i tillegg til favorittmusikken din på løpende bånd.
Folkebadet
Vi jobber med å skape identitet gjennom design, strategi og teknologi. Gjennom design, strategi og teknologi skaper vi engasjerende løsninger for bedrifter, merker og produkter.