Kunden er i endring – er du?

Skrevet av Stine Ellingsberg
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Før korona utbruddet slo til i Norge hadde PMB invitert næringslivet i byen inn til et høyst aktuelt foredrag fra Norsk Sentrumsutvikling med følgende fokus;
Vi er inne i en utrolig spennende og utfordrende tid for varehandelen. Artikler og reportasjer om butikkdød, tomme lokaler, konkurser og nedleggelser er hverdagskost. Hvor og hvordan vi handler og bruker pengene våre har alltid vært – og vil alltid være – i endring. Nå opplever vi at endringene kommer raskere og at de lokale utfordringene for bransjen oftere er styrt av nasjonale og internasjonale trender og tendenser. Det er vår egen evne til omstilling og tilpasning som i veldig mange tilfeller er avgjørende for hvordan bunnlinjen ser ut. Hvor flinke er vi til å tilpasse oss de endringene som skjer og hva krever disse av ansatte, eiere og drivere? Og hvordan kan våre holdningsendringer som forbrukere fungere som døråpnere og ikke som dørlukkere?

Denne kvelden vil vi virkelig få et innblikk og dypdykk i et høyst aktuelt og spennende tema! Og du får også mulighet til å møte andre som driver næring i byen. Vi legger også opp til mindre diskusjonsgrupper om vi rekker det.

Velkommen til kurskveld med Asgeir Sand!