Artikkel

Endelig kurs igjen!


Publisert: 14.10.2020
Del:

Da er vi i gang med kurs igjen, endelig. Pga Covid-19 har vi begrenset antall plasser og påmelding i forkant til stine@porsgrunnminby.no

Alle kan delta på kurs – gratis for alle medlemmer, om du ikke er medlem koster hvert kurs kr 500,- å delta på.

 

21.oktober – «Trygghet i byen», 08.15-09.30 – Kirkens Bymisjon

I samarbeid med politi v/Einar F. Liane og SLT-koordinator i  Porsgrunn v/Kjetil Haugersveen setter vi fokus på at Porsgrunn skal være en trygg by og besøke.

Hva gjør man og hva gjør man ikke i situasjoner som kan oppstå? Vi inviterer til enkel frokost og godt smittevern er ivaretatt.

NB! Husk begrenset antall plasser og påmelding til meg på mail i forkant.

 

10.november JUL – beste julevindu og julebyen Porsgrunn, 17.30-19.00 – Kafé K

Vi setter fokus på jul i byen og hvordan vi sammen kan gjøre Porsgrunn til julebyen.

Det blir juleavis proppfull av den gode stemningen, tradisjoner, tips og råd til mye fint som skjer i byen vår. Vi har også her fokus på takk for at du handler lokalt og vil vise frem næringslivet i byen. Julelysene kommer opp medio november og jeg ønsker også å pynte byen i større grad, noe jeg vet de får til i andre byer, og det gir et flott uttrykk, kanskje har dere tips som kan diskuteres?

Julegrantenning og årets nissetog blir det ikke i år slik vi er vant til pga Covid-19. Men vi ser på alternative muligheter, og juletre og lys blir det. Beste julevindu skal vi igjen kjøre og det er mange byer som har kopiert dette fra oss, så la oss vise frem byen og alt vi kan tilby også når butikkene ikke har åpent.

La oss lage det til en opplevelse å gå en tur i byen. I år har vi også premier til vinnere.

Samarbeidspartnerne er med på kurset.

 

25. november – synlighet i sosiale medier og speiling av butikk, 08.15-09.30.

Vi tar et dypdykk i hva vi poster i sosiale medier og hvordan butikkene og vinduene våre reflekterer det vi forteller i sosiale medier. Instagram kontoen til Porsgrunn Min By vokser mye, der viser vi frem hva byen har å tilby, Det er gøy å se at det inspirerer! Her vil det bli mange tips og gode råd å ta med seg til egen næring med Instagram som hovedfokus.

STED: Kommer

Om du ikke er medlem enda, eller har spørsmål, ta kontakt!